Deze site maakt gebruik van JavaScript. Instructies om JavaScript in te schakelen, vindt u hier.

Word lid

van onze netwerkvereniging

Dank voor je interesse in het lidmaatschap van Dutch Turnaround Association!

Als je lid wilt worden, vragen wij je het onderstaande formulier zo nauwkeurig mogelijk in te vullen en een foto te uploaden. Voor onze (online) ledenlijst is een goed overzicht van de leden met contactgegevens én hun kennis en kunde namelijk cruciaal. 

Op het formulier wordt gevraagd om een referent. Een referent is lid van DTA, maar geen directe collega. Graag attenderen wij je erop dat in dit veld de naam van een referent ingevuld dient te worden alvorens de aanvraag voorgelegd kan worden aan het bestuur. Heb je hier vragen over, neem dan contact op met ons secretariaat (secretariaat@dutchturnaroundassociation.nl of 06 81 37 88 60).

Accountgegevens

Persoonsgegevens

Bedrijfsgegevens

Factuurgegevens

Referentie

Overige gegevens

Privacy

Kosten lidmaatschap

Het lidmaatschap van Dutch Turnaround Association is een persoonlijk lidmaatschap en loopt van 1 januari t/m 31 december. Het lidmaatschap is niet overdraagbaar.

Je ontvangt een factuur zodra je lidmaatschapsaanvraag is goedgekeurd door het bestuur.

Aanvraag lidmaatschap
Zodra wij je lidmaatschapsaanvraag hebben ontvangen, wordt de aanvraagprocedure in gang gezet. Het aanvraagformulier en foto worden doorgestuurd naar het bestuur van DTA. Je ontvangt zo snel mogelijk bericht over de uitkomst van jouw aanvraag.

Beeldmerk DTA
Het is de leden van DTA toegestaan om in het kader van de uitoefening van hun beroep of bedrijf melding te maken van het feit dat zij lid zijn van DTA. Het juiste logo, dat gebruikt mag worden voor plaatsing op social media, businesscards en e-mails, kan worden opgevraagd bij het secretariaat. 
Het bestuur van DTA behoudt zich het recht voor om in individuele gevallen deze toestemming in te trekken c.q. te onthouden in het geval het bestuur van oordeel is dat ten onrechte gebruik c.q. misbruik wordt gemaakt van het beeldmerk van DTA. 

Privacy
Wij doen er alles aan om de persoonlijke informatie die je ons verstrekt vertrouwelijk en in overeenstemming met de AVG te behandelen. Je kunt de privacy verklaring van DTA hier nalezen. Door het indienen van een lidmaatschapsaanvraag bevestig je dat je onze privacy verklaring hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Richtlijnen en principes
Voordat je de lidmaatschapsaanvraag indient is het goed de richtlijnen en principes van DTA te lezen. Door het indienen van een lidmaatschapsaanvraag bevestig je dat je onze richtlijnen en principes hebt gelezen en hiermee akkoord gaat. 

Statuten
Geïnteresseerd naar de bepalingen en grondregels die ten grondslag liggen aan DTA? Lees dan via deze link onze statuten.

Velden met een * zijn verplicht